Egg & bacon er nydelig til frokost en gang iblant. Her er en ny vri, hvor du surrer bacon rundt brødet og steker det i ovnen til baconet blir gyllent og sprøtt. Nytes sammen med frokostegget, slik du helst vil ha det.

Bruk gjerne daggammelt brød - dette er også en ypperlig måte å få brukt opp gamle brødrester på.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

4 brødskiver
12 skiver bacon
4 egg

SLIK GJØR DU

Sett stekeovnen på 225 grader, over- og undervarme. Kle et bakebrett med bakepapir eller lignende, eller finn frem en ildfast form.

Baconpinner

Skjær av eventuelle harde skorper og del brødskivene i tre like store staver. Surr en baconskive rundt brødstavene og legg dem med skjøten ned på bakebrettet. Stekes på midterste rille i 12-15 minutter, til baconet er gyllent og sprøtt. Snu dem et par ganger underveis.

Serveres umiddelbart sammen med frokostegget, for eksempel et smilende egg (kokt i 7-8 minutter).

Baconpinner

GOD PÅSKE!

Skriv ut
  1. Dette så snadder ut, godt tips til påskefrokosten. Stilig tallerken, hvor får jeg kjøpt dem?

  2. Hei.
    Dette ser smakfullt ut
    Men hva er det grønne på tallerkenen? Ser ut som guakumole.
    Mvh Hege

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste