Jeg har kokkelert litt foran kamera igjen, og denne gangen har jeg bakt snickerskake. Kombinasjonen crispy marengsbunn, salte kjeks, peanøtter og deilig sjokoladefyll er magisk, og jeg kan advare dere først som sist; dette er en kake som utfordrer ethvert forsøk på måtehold! Kaken er enkel å lage, og er et ypperlig valg dersom du skal lage kake til mange.

Snickerskake

Prøv den du også! Klikk deg inn på videoen og se hvordan jeg gjør det. Oppskriften finner du også HER og i Trines mat 2.

Snickerskake

Den smaker best relativt nylaget, men kan fint oppbevares i kjøleskapet i flere dager. Kaken kan gjerne fryses, del den gjerne opp i passende kakestykker og ta frem det antallet du trenger – de tiner på et blunk!

Snickerskake

LYKKE TIL!

Abonnér gjerne på matkanalen min ved å klikke deg inn HER og trykk «abonner» (øverst i høyre hjørne). Det er selvsagt helt gratis. Del gjerne også filmene mine med matglade venner! 

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Hei! Nå har du dessverre blitt litt som fotballfrue…overforbruk av ordet magisk. Har funnet det i tre oppskrifter på 5 minutter… Utover det, en super matblogg. (Synes min snickerskake er hakket bedre, men er nok fordi den er bakt så mange ganger!) God påske! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.