Borddekking kamskjell

Inviter til fest, og imponer med deilige asiatiske smaker! Her er mitt forslag til en fargerik treretters meny med mange gode smaker:

# FORRETT #

Vi starter med FERSKE VÅRRULLER som er fylt med blant annet reker, mango og crispy grønnsaker, og som dyppes i en smakfull og litt hot chilisaus. Vårrullene kan gjerne lages 4-5 timer før de skal serveres.

Myke vårruller med reker, mango og hot chilisaus

#HOVEDRETT #

Til hovedrett velger jeg PHO, som er en vietnamesisk nudelsuppe med biff. Kraften kan gjerne tilberedes flere dager før suppen skal nytes, men kjøttet og grønnsakene må tilsettes rett før servering. Dersom du har varmet opp kraften og kuttet opp alt på forhånd er suppen klar på få minutter!

Pho

# DESSERT #

Som en søt avslutning passer det godt med CHILIMARINERT ANANAS, en smakfull, fargerik og litt annerledes kombinasjon. Som tilbehør smaker det godt med friske bringebær og hjemmelaget vaniljeis. Desserten kan gjøres ferdig tidligere på dagen, og «monteres» sammen rett før servering.

Chilimarinert ananas

# VINTIPS? #

Ta med deg menyen på Vinmonopolet og be om tips der. Si hva slags vin du vanligvis foretrekker og du vil da forhåpentligvis få tips som både matcher rettene og dine preferanser.

VELBEKOMME!

Ta gjerne også en titt på de øvrige menyene jeg har publisert under kategorien «månedens treretters«. Ellers finnes det allerede mange gode tips under kategorien «meny«. 

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.