Kokeboktilbud

Jeg har fått ordnet med et nytt kokeboktilbud til dere, og kan friste med følgende flotte kokeboktitler med en god rabatt, de fleste til halv pris:

  • DET BESTE GRILLTILBEHØRET av Lisa Lemke: Boken er spekket med godt grilltilbehør for enhver smak og anledning – alt fra marinader og rubber til salater, salsa, smør og søtsaker. Inneholder også menyforslag til bla middag for store og små, herremiddag og rask middag. I denne boken har jeg funnet mye inspirasjon til gode grillmåltider! Pris: kr. 149,- (ordinærpris: 299,-)
  • PÅ GRILLEN av Andreas Viestad mfl: I denne boka får du en innføring i ulike grillteknikker og 50 oppskrifter fra restauranten som har fått navn etter grillkokkenes skytshelgen, St. Lars. Pris: kr. 149,- (ordinærpris: 379,-)
  • LEILA BAKER MER av Leila Lindholm: Boken er spekket med massevis av god og fristende kaker og bakst, illustrert med fine og innbydende bilder. Jeg har prøvd flere av oppskriftene i boken og kan varmt anbefale den. Flere av oppskriftene er grunnoppskrifter som kan varieres i det uendelige. Et godt kjøp, og en kjempefin gave til den som ønsker litt bakeinspirasjon. Pris: kr. 149,- (ordinærpris: 339,-)

I tillegg har jeg fått forlenget tilbudet på to av Tina Nordstrøms bøker (tidligere omtalt her). Tina har vært en stor inspirasjonskilde for meg i mange år. Hun lager enkel og ujålete som alltid smaker godt, og kokebøkene henner er også delikate – og enkle å bruke:

  • TINA. Pris: kr. 89,- (ordinær pris kr. 149.-)
  • TINAS BESTE Pris: kr. 199,- (ordinær pris kr. 399.-)

Du bestiller bøkene ved å trykke på lenkene ovenfor og benytte rabattkoden TRINESMAT. Tilbudet gjelder tom. 31. juli 2013.

Kokeboktilbud

Ønsker du tips om andre gode kokebøker kan du ta en titt på min «kokebokhylle» på tanum.no, se HER. Ønsker du å forhåndsbestille kokeboken min TRINES MAT (kommer 22. august) kan du gjøre det HER.

(Om mitt samarbeid med tanum.no, se her.)

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.