Det er på tide med et nytt kokeboktilbud, og denne gangen har jeg valgt «MIN MAT – det kokkene lager til seg selv«. Her finner du bidrag fra de flinke kokkene Trond Moi, Terje Ness, Kari Innerå, Tom Victor Gausdal, Lars Erik Underthun, Even Ramsvik og Jørn Lie – med oppskrifter de lager hjemme hos seg selv – til familie og venner. Boken er spekket med massevis av gode oppskrifter og illustrert med en kort biografi, matfilosofi, morsomme historier og ikke minst flotte og fristende bilder. Jeg har prøvd flere av oppskriftene i boken med stort hell, og en av dem er også publisert på bloggen, nemlig Kari Innerås knekkebrød.

Kjøp MIN MAT ved å gå inn på DENNE linken og oppgi rabattkode TRINESMINMAT. Da får du boken for kr. 249, ordinær pris er kr. 398. Rabatten gjelder ut november 2012.

Du kan også bestille MIN MAT på min egen «Kokebokhylle» hos tanum.no, som du finner HER. Denne «Kokebokhyllen» finner du også ved å klikke på annonsen i høyremenyen. Her finner du kokebøker jeg selv henter inspirasjon og oppskrifter fra, og som jeg gjerne anbefaler videre. Her finner du også hvilke kokebøker som er mine favoritter akkurat nå. Ellers finner du alle kokeboktilbudene med rabattkoder samlet på samme sted. I tillegg finner du blant annet nyutgivelser, det er nemlig mange nye og spennende kokebokutgivelser denne høsten og mye å glede seg til. Jeg skal i løpet av høstferien pløye meg gjennom en del av disse, og eventuelt oppdatere «Kokebokhyllen» dersom det dukker opp noen nye favoritter. Dessuten kommer det også nye kokeboktilbud fremover.

Kjøper du bøker via min «Kokebokhylle» får du som regel minst 12,5% rabatt og på ordre over kr. 295 er det også fri frakt.

Jeg vil presisere at det helt og holdent er jeg som bestemmer hvilke bøker som skal ligge under henholdsvis «Favoritt nå» og «Trines anbefalinger» – og ikke minst er det jeg som velger tilbudsbøker (innenfor rammene av «bokavtalen»).

Hva er dine favorittkokebøker akkurat nå? Kom gjerne med forslag til spennende kokebøker, nye som gamle!

(Om mitt samarbeid med tanum.no, se her.)

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Denne boken har jeg, og jeg synes den er veldig inspirerende.
  Ellers er «Familiekokeboka» og «Stiansen til hverdags, og litt til fest» bøker som er ofte i bruk her i huset, og som jeg aldri blir lei.
  Min neste bok på ønskelista, er Matmisjonen. 🙂

 2. Synes den siste boken til Bent Stiansen høres spennende ut.
  Hans tidligere bøker har vært veldig greie å bruke, da han skriver når jeg kan gjøre hva. Bra for dårlige planleggere.

 3. Hei Trine
  I det siste har jeg kost meg med flere av oppskriftene i kokebøkene til Rachel Allen-«Favorite Food at Home» og «Bake». Hun er en irsk TV-kokk- med masse spennende smaks- kombinasjoner.

 4. Hei Trine,

  Har hatt suksess med tipsene dine før, så jeg håper denne er like bra! Har lest om denne i en annen matblogg også. Min favoritt er Den rutete kokeboken… Enkel og bra!

 5. Hei! Synes siden din er kjempefin, og jeg har prøvd mange av oppskriftene dine med stort hell! 🙂
  Min favorittkokebok for tiden er en jeg kjøpte på Amazon som heter «The good stuff cookbook» av Spike Mendelsohn. Den handler om alt som er godt å spise og drikke her i livet, nemlig burgere, fries og shakes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.