Tanum.no har forhandlet frem tre gode tilbud på flotte vinter-/julebøker til mine lesere, bøker som er spekket med inspirasjon og oppskrifter som passer spesielt godt på denne tiden av året.

Først ut er en gammel favoritt, nemlig LEVENDE LYS av Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley og Paul Løwe, en trio som står bak mange av mine kokebokfavoritter (blant annet også omtalt her). Dette er en vakker bok med mange gode oppskrifter, med fokus på vinterens og julens gleder. I tillegg til mange enkle og gode oppskrifter får du også tips om pynt, gaver, blomster og borddekking, alt illustrert med vakre og inspirerende bilder. Med andre ord – inspirasjon i bøtter og spann. Du kan kjøpe boken for kr. 99, ordinær pris er kr. 149.

Bok nummer to er VINTERMAT av trioen Gitte Heidi Rasmussen og Inge Skovdal. Boken har fokus på høstens og vinterens oppskrifter, og er illustrert med flotte bilder. Blant høstens oppskrifter finner du blant annet retter med sopp, varmende supper og godt tilbehør som legges på krukker og glass. Vinterens oppskrifter byr på varme drikker, godt brød og nydelige juleoppskrifter. I tillegg får du tips til borddekking og høst- og vinterpynt, med lykter, lys og årstidens blomster. (Jeg fikk øynene opp for dette forfatterparet da jeg kom over den sommerlige utgaven av denne boken, Solskinn og sommermat, som også kan anbefales.) Du kan kjøpe Vintermat for kr. 99, ordinær pris er kr. 149.

Bok nummer tre er JULEMAT OG JULEGODT av Kristin Jacobsen. Kristin Jacobsen har jobbet som kokk i mange år og har i denne boken samlet sine beste oppskrifter på julemat og julegodt. Denne boken har jeg fått anbefalt, men kjenner den ikke selv enda. Du kan kjøpe boken for kr. 99, ordinær pris er kr. 165.

Kjøp bøkene ved å gå inn på lenkene ovenfor (eller gå inn via «Min kokebokhylle på tanum.no) og oppgi rabattkode JULEMAT99, som gjelder for alle tre bøkene. Rabattene gjelder ut november 2012. Løp og kjøp – flotte førjuls- og julegaver til deg selv, og noen du er glad i!

(Om mitt samarbeid med tanum.no, se her.)

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Hmmm… coveret på din utgave av Levende Lys var finere enn den på tanum.no sin nettside. Håper det er din versjon som er den nyeste? Veldig fin gavebok

    1. Min utgave er fra førsteopplaget, så det er nok coveret som du ser på tanum.no som gjelder nå. Uansett er de like fine mellom de to permene! 🙂

  2. Det er så fint å få tips om kokebøker, og bøker som gir inspirasjon etter årstid.
    Har bestilt alle 3 bøkene, og gleder meg til de kommer. : 0 )

  3. Takk for tilbud og tips! Jeg har selv boken «Levende lys» fra mange år tilbake og har nå bestilt to nye eks. + vintermat- boken – fine gaver til de jeg skal gi en oppmerksomhet istedenfor julekort 🙂

  4. Hei, jeg var inne for å bestille «Julemat og Julegodt». Skrev inn rabattkode, og denne ble aktivert. Prisen som kommer frem er kr 99, og ikke 165 som det står her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.