blomster

Inviter til sommerfest! I serien «Månedens treretters» har vi kommet til junimenyen, og i den forbindelse kan jeg friste med tre deilig retter med smak av sommer:

# FORRETT #

Til forrett velger jeg en lett og frisk laksesashimi med asparges og en deilig sitrusvinaigrette. Får du ikke tak i hvite asparges går det fint med grønne asparges istedet.

Hvit asparges med laks og sitrus

#HOVEDRETT #

Til hovedrett velger jeg en helstekt entrecôte med urtesmør og masse godt tilbehør. Kjøttet tilberedes på grillen, mens tilbehøret gjøres klart på forhånd.

Entrecote med urtesmør

# DESSERT #

Til dessert velger jeg minipavlova med en myk fløtekrem, sesongens friske bær og en deilig bringebær- eller jordbærsaus. Minipavlovaene og sausen kan forberedes flere dager før festen, men monteres sammen rett før herlighetene skal nytes.

Minipavlova med bringebærcoulis

# VINTIPS? #

Ta med deg menyen på Vinmonopolet og be om tips der. Si hva slags vin du vanligvis foretrekker og du vil da forhåpentligvis få tips som både matcher rettene og dine preferanser.

VELBEKOMME!

Ta gjerne også en titt på de øvrige menyene jeg har publisert under kategorien «månedens treretters«. Ellers finnes det allerede mange gode tips under kategorien «meny«. 

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.