Flyktningstrømmen fra Syria har utviklet seg til en humanitær katastrofe. Akkurat nå er tusenvis av desperate mennesker på flukt over Middelhavet og gjennom Europa. Mange av disse er barn, og barna er ofte de som rammes hardest. På søndag inviterer Geitmyra matkultursenter for barn til syrisk familiemiddag mellom kl. 12 og 15. Barn spiser gratis og foreldre betaler det de vil – og inntektene går uavkortet til Redd Barnas arbeid for flyktningbarn fra Syria. Har du ikke muligheten til å komme er det mange andre måter du kan bidra på, for eksempel ved å donere penger via min private innsamlingsaksjon, se nedenfor.

Trines matbloggs innsamling

I dag har jeg vært på Geitmyra og vært med og forberedt noen av rettene til søndagens langbord, og jeg kan love dere mange gode smaker og lukter! Jeg er med som frivillig, sammen med mange andre, og skal også tilbake på søndag for være med å servere maten sammen med de syriske kvinnene.

Trines matbloggs insamling

Jeg håper jeg ser deg der på søndag, på Geitmyra i Tåsenveien 2 i Oslo. Du kan lese mer om arrangementet her.

For de av dere som ikke har mulighet til å komme, men som likevel ønsker å bidra, har jeg laget en egen innsamlingsaksjon gjennom Redd Barna. Pengene betales direkte inn til Redd Barna og går uavkortet til å hjelpe flyktningbarn fra Syria. Jeg håper at så mange som mulig vil være med å bidra! Klikk deg inn HER for å donere penger (eller klikk deg inn via bildet nedenfor). Er du med? Du bestemmer selv hvor mye du vil gi, og husk at alle monner drar! Del gjerne innlegget eller linken til innsamlingen med familie og venner.

Trines matbloggs insamling

Tusen takk!

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.