Hurra

I går var der 7 år siden det aller første innlegget ble publisert her på bloggen! HURRA! Det var også begynnelsen på dette fantastiske eventyret som etter hvert har gjort ganske store endringer i min hverdag, og det ved en tilfeldighet, for på den tiden visste jeg verken hva en blogg var eller hvordan «bloggverdenen» fungerte. I dag har bloggen mellom 25 000 og 30 000 besøk og ca. 100 000 sidevisninger daglig!

Jeg klyper meg rett som det er i armen, for dette er en som en drøm jeg ikke visste at jeg hadde! Jeg får brukt kreativiteten min, og jeg kan leve av det. Jeg har fått lov til å skrive kokeboken TRINES MAT, og jeg har opplevd utrolig mye spennende og truffet mange spennende mennesker i kjølvannet av både blogg og bok.

Lurer dere på hvilke tre oppskrifter som har vært de mest populære i alle disse årene? Jo, det er indisk kyllingsuppe, verdens beste pepperkaker og kylling tikka masala. Dere har god smak, for dette er kjære og gode favoritter hjemme hos oss også! Og nye favoritter er på gang!

Hurra

HIPP HIPP HURRA FOR MATBLOGGEN!

 

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Takk for at du gjorde det; har stor glede og nytte av å slå opp i dine oppskrifter. Gratulerer med de 7 år og stor suksess med bokutgivelsen.

 2. Gratulerer, 7 år er lenge :-). Jeg har ikke fulgt deg riktig så lenge, men jeg har fått masse inspirasjon fra deg de årene jeg har lest bloggen din. Håper du holder på lenge enda :-).

 3. Gratulerer med dagen til bloggen som har hatt stor og positiv innvirkning på middagene våre! Og forsåvidt mye av det andre vi spiser.

 4. Hurra!! Gratulerer så mye med dagen 🙂 Ingen over, ingen ved siden. Imponerende hvor mye du har fått til på denne tiden. Takk for mye inspirasjon og matglede 🙂

 5. Gratulerer! Det er alltid bloggen din jeg besøker først når jeg er på jakt etter en oppskrift. Og som regel finner jeg det jeg er ute etter, og resultatet blir alltid kjempegodt! Lykke til videre, håper du fortsetter i mange flere år! 😀

 6. Gratulerer med bloggbursdag! Jeg elsker oppskriftene du har på nanbrød og lakseburger, der er gjengangere her i huset 🙂

 7. Gratulerer så mye med «dagen» 🙂
  Vi er heldige vi,som får lov til å komme inn på din fantastiske blogg å hente ut massevis av tips og inspirasjon i en travel hverdag !
  Tusen takk for alt du deler med oss!!
  D er alltid en glede å klikke seg inn her 🙂

 8. Gratulerer og velfortjent med bok, reklame på tv og det hele 🙂 Har lagt deg på min bloggliste på matbloggere – lettere å følge med da !

  Nyt dagen klem Monica

 9. Gratulerer så mye med dagen, bloggen og reisen! .. og jeg håper på mange flere år =) Her hjemme koser vi oss ofte med de eltefrie rugrundstykkene, GMN torsken, boller, calzone, kyllinggryte med oliven og uttallige foccacciaer og paier, for å nevne noen. Jammen lå ikke kokeboken din under juletreet også! Tusen takk for en flott inspirasjonskilde og mye glede!

 10. Gratulerer med jubileum! Jeg er ganske fersk leser av bloggen, men ønsket meg boka di til jul. Gleder meg til å utforske den – hittil har alle oppskriftene jeg har prøvd vært suksess!

 11. Gratulerer med dagen!
  Ikkje så mykje nytt å finne på bloggen etter å ha følgt den nokre år. Vi har funne våre favorittar, stort sett fiskerettar og pizza, og nokre spesialitetar som parmesankjeks og blåbærbollar. Vi held oss til dei. Håpar bloggen
  blir å finne på nettet lenge, for våre favorittar er ikkje med i boka.
  Lykke til vidare!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.