2013-12-032

GODT NYTT ÅR, alle sammen!

Jeg håper jule- og nyttårsfeiringen har vært fin! Selv har jeg hatt fine dager sammen med familie og venner. Har ellers lest litt, testet det nye kameraet mitt, sett noen filmer, strikket noen runder og vært litt ute på tur – og laget masse mat, for slik blir det jo når det er jul og mange samles. Men, nå er vi tilbake til hverdagen igjen, og det føles også greit, heldigvis.

Første prosjekt på bakebordet er en søt gjærdeig som får selskap av litt sjokolade, og som kanskje blir «bloggmat» etter hvert.

Godt nytt år 2014

Noen av dere har kanskje observert at bloggen slett ikke var samarbeidsvillig ved nyttårsskiftet og frem til i morges. Den gikk nemlig «ned» på nyttårsaften helt i innspurten på nyttårsmiddagen, trolig fordi dere var veldig mange der på en gang. Jeg har blitt kontaktet både pr. epost, sms, instagram og facebook av lesere som har trodd at jeg har lagt ned bloggen, men det har jeg altså ingen planer om. Jeg kommer til å fortsette å dele mine matgleder også i 2014, og skal fortsette å jobbe for at bloggen også teknisk klarer å håndtere at det stadig blir flere som ønsker å få inspirasjon til gode matopplevelser. Håper dere også henger med videre, og del gjerne siden med familie og matglade venner.

Følg meg gjerne også på facebook, (kanskje vi runder 30 000 «likere» snart?) og på instagram (trinesmatblogg#). 

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Godt nyttår! Gleder meg til mange gode oppskrifter i året som kommer! 🙂

  Jeg hadde så lyst på kokeboken din til jul i år, at jeg ønsket meg den fra flere personer. Det lå hele 3 stykk under juletreet. Jeg har tidligere fortalt moren min om bloggen din, og hun har likt maten fra oppskriftene veldig godt. Etter at hun tok en titt i boken, kjøpte hun den ene av meg. Oppskriftene er enkle og følge, og resultatet er oftest helt himmelsk! En annen bok ble gitt til svigermor, som også likte boken utrolig godt. Så her har det blitt lagt mat fra boken din på tre kjøkken i romjulen, og alle er veldig fornøyde! 🙂

 2. Lagde salma, reinsdyr og mini pavlova fra nyttårsmenyen din og fikk «stående applaus» fra gjestene 🙂
  Kokebøkene jeg kjøpte på boklanseringen til mine døtre og meg er flittig i bruk.
  Godt nyttår!
  Gleder meg til å prøve enda flere oppskrifter dette året.

 3. Godt nytt år og takk for den suverene matbloggen din 🙂 Jeg serverte en fem-retters på årets siste dag og det ble en skikkelig «høydare» om jeg skal si det selv.. 3 av rettene (gulrot-suppe, torsk m chorizo salsa og pasjonsfrukt pannacotta) hentet jeg fra kokeboken og bloggen din. I tillegg ble det gravet rensdyrfilet m tyttebørrømme til forrett og et par gode oster nesten på slutten. Veldig morsomt å kreere alle rettene. Lykke til videre m den supre bloggen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.