Borddekking februarmenyen

Det er på tide med en ny meny i serien «månedens treretters«, og denne gangen har jeg valgt en meny som kanskje kan være til inspirasjon til Valentinesdagen, morsdag, eller en helt annen dag?

# FORRETT #

Til forrett velger jeg skinke- og chevreruller med fiken og bringebærvinaigrette, fargerike og smakfulle munnfuller som også er kjapp og enkel å lage.

Skinke- og chevreruller med fiken

#HOVEDRETT #

Skreien er her, og kan nytes til både hverdag og fest. Skreien serveres her med chorizo, granateple, spinat og potetpurè.

Skrei

# DESSERT #

Til dessert velger jeg crème brûlèe med pasjonsfrukt. Her har den silkemyke kremen under det knasende sprø sukkerlokket fått et hint av pasjonsfrukt. Yummi!

creme brulee med pasjonsfrukt

# VINTIPS? #

Ta med deg menyen på Vinmonopolet og be om tips der. Si hva slags vin du vanligvis foretrekker og du vil da forhåpentligvis få tips som både matcher rettene og dine preferanser.

VELBEKOMME!

Borddekking februarmenyen

Ta gjerne også en titt på de øvrige menyene jeg har publisert under kategorien «månedens treretters«. Ellers finnes det allerede mange gode tips under kategorien «meny«. Har du tips om en god meny som er satt sammen av retter på bloggen min? Del dem gjerne (med linker) i kommentarfeltet nedenfor, slik at andre også kan la seg inspirere!

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.