blomster

Som mange av dere sikkert allerede har oppdaget har bloggen vært «nede» i en periode. Den skal nå flyttes til en ny plattform, som forhåpentligvis vil gjøre den mere stabil. Men, før alt er på plass vil den kunne være litt nede/ustabil i perioder, og den vil ikke ha full funksjonalitet. Dersom det er spesielle oppskrifter dere skal benytte de kommende dagene anbefaler jeg dere å ta en utskrift eller lagre den på egen pc/mac. Alternativt kan dere enkelt selv finne publiserte oppskrifter ved å søke etter en bufret versjon, ved å google trinesmatblogg og navnet på oppskriften, og deretter velge den bufrede versjonen (klikk på den lille pilen ved siden av webadressen for å få opp dette valget). Dette er lettest å gjøre via vanlig pc/mac, ikke på iPad eller lignende.

Og et lite hjertesukk til slutt: Når bloggen er nede er det mange av dere som sender meg meldinger, eposter – ja, noen ringer meg også. Vær så snill og ikke gjør det. Når bloggen er nede kan dere være trygge på at jeg selv er oppmerksom på det og at jeg gjør det jeg kan gjøre for å få den opp igjen. Jeg har heller ikke kapasitet til å hjelpe dere med oppskrifter, og ber dere følge fremgangsmåten ovenfor.

Ha en fin St. Hansaften!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Godt at bloggen er oppe å gå igjen (enn så lenge) 🙂 Er inne nettopp for å ta noen utskrifter, men finner ikke noen «skriv ut»-knapp. Tidligere tror jeg det har vært en god funksjon her hvor man kan krysse for å skrive ut uten bilder, slik at det ikke blir så mange sider?

  2. Takk for en inspirerende og spennende blogg! Du redder mange måltider 🙂
    Men hjelpes… Det burde ikke være nødvendig å måtte be folk om å ikke maile, sende sms og ringe. Folk burde ha vett til å la være!
    Gleder meg til å følge bloggen din videre!

  3. Hei. Dette er første gang jeg skriver noe i det hele tatt på sånn blogg side, men er så utrolig glad for å ha oppdaget akkurat din blogg med så mange og grei forklart oppskrifter og ble litt bekymret når jeg ikke klarte å fine bloggen din i går , når idag har jeg tenkt å lage en av mine favoritt rett jeg har funnet hos deg.
    Men spørsmålet mitt er hva menes eller betyr «flytte» blogg? Kommer det til å hete noe annet? For jeg vil gjerne forsette å lette og lage retter som kommer fra deg.

    1. Lorena; for oss lesere har det ingen praktisk betydning. Jeg tipper med stor sannsynlighet at bloggen ikke engang kommer til å bytte nettadresse. Dvs at du fortsatt kan gå inn på trinesmatblogg.no

      1. Det stemmer, det har ingen konsekvenser for dere. Det er en teknisk greie for at bloggen skal bli mere stabil og kunne takle alle besøkende som klikker innom. 🙂

  4. Jeg skulle lage eltefritt valnøttbrød her om dagen da bloggen din var nede. En stund ble jeg litt fortvilet, men så kom jeg på at Google cacher alle sider.

    Så jeg søkte på google på «eltefritt valnøttbrød trinesmatblogg» og fikk opp siden i trefflista. I stedet for å trykke på linken trykket jeg på den lille pilen under og valgte «Cached». Så kom oppskriften opp der i stedet, med bilder og alt, fungerte utmerket 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.