PÅSKEMENYEN; LAKSETERTE, LAMMECARRé MED URTELOKK OG PANNA COTTA MED MANGO
Inviter på en deilig lammemiddag i påsken! Lyst til å prøve deg på lammecarré med urtelokk, eller foretrekker du heller å sette en lammestek på bordet? Her finner du oppskrift på begge deler. Som forrett foreslår jeg miniterter med laks, og som en søt avslutning passer det godt med påskegule panna cotta med mango og deilig topping.
# FORRETT #
Vi starter med deilige miniterter med varmrøkt laks, rødløk, oliven og ost. Kjapt, enkelt og veldig godt!
#HOVEDRETT #
Til hovedrett kan jeg anbefale lammecarré med urtelokk, rødvinsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker.
Men hvis du heller vil sette en lammestek på bordet kan jeg anbefale denne oppskriften, hvor lammesteken serveres sammen med timiansjy, ratatouille og en nydelig bakt sellerirotpuré.
Flere oppskrifter med lam finner du samlet her.
# DESSERT #
Som en søt avslutning passer det godt med en smakfull panna cotta med mango, yoghurtkrem, bringebær og karamelliserte mandler.
Har du laget en eller flere rettene, eller kanskje hele menyen? Jeg vil gjerne høre hva du synes, legg igjen en kommentar under, på facebook eller Instagram (@trinesmatblogg).
VELBEKOMME!
Lyst på flere menyforslag? Alle påskemenyene finner du samlet her. Sjekk gjerne også ut menyene i serien «månedens treretters«. Vintips finner du samlet her.