oktobermenyen

Inviter på en deilig treretters middag med smak av høst! Menyen er enkel, rustikk, fargerik og smakfull, og det meste kan gjøres klart på forhånd.

 

# FORRETT #

 

Vi starter med en enkel, men smakfull forrett med røkt laks, pepperrotkrem og rugbrødsmuler. Se tips i oppskriften hva som kan forberedes på forhånd.

Røkt laks med pepperrotkrem og rugbrødsmuler

 

#HOVEDRETT #

 

Til hovedrett velger jeg lammecarré med urtelokk, rødvinsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker. Dette er virkelig gourmetmiddag som du garantert vil imponere med. Bruk steketermometer så er du garantert saftig og mørt kjøtt!

Lammecarre med urtelokk, rødvinsaus og ovnsbakte grønnsaker

 

# DESSERT #

 

Som en søt avslutning passer det godt med créme brûlée med et hint av appelsin og kanel. Créme brûlée er ofte min «go to-rett» når vi har gjester på besøk. Desserten kan forberedes dagen før, og sukkerlokket karamelliseres rett før servering.

Creme brulee med appelsin og kanel

 

VELBEKOMME!

 

Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut de øvrige menyene i serien «månedens treretters«. Ellers finnes det allerede mange gode tips under kategorien «meny«. Alle vintipsene på bloggen finner du samlet her

Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste