augustmenyen2

Inviter til sensommerfest med en smakfull treretters meny, hvor det meste kan gjøres klart på forhånd. Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.

 

# FORRETT #

 

Vi starter med en smakfull rekecoctail med mango og chilidressing. Her kan det meste gjøres klart tidligere på dagen og «monteres sammen» rett før servering.

Rekecoctail med mango og chilidressing

#HOVEDRETT #

 

Til hovedrett foreslår jeg at du tar frem grillen og en svinenakke. Om været ikke viser seg fra sin beste side kan kjøttet fint stekes i stekeovnen også. Som tilbehør smaker det godt med hjemmelaget BBQ-saus og en ovnsbakt potetsalat med løk og tomater.

Helgrillet svinenakke med BBQ-saus og ovnsbakt potetsalat

Som ekstra tilbehør er det alltid populært med brokkolisalat.

Brokkolisalat med eple

# DESSERT #

 

Som en søt avslutning smaker det godt med rips- og jordbærsuppe med vanilje. Server den gjerne med en god vaniljeis. Suppen kan gjerne lages et par dager før den skal serveres.

Rips- og jordbærsuppe

 

VELBEKOMME!

 

Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut de øvrige menyene i serien «månedens treretters«. Ellers finnes det allerede mange gode tips under kategorien «meny«. Alle vintipsene på bloggen finner du samlet her

Skriv ut
    1. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Alltid gøy å høre at oppskriftene og menyene faller i smak!

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste