AUGUSTMENYEN; REKECOCTAIL, GRILLET SVINENAKKE MED LUN POTETSALAT & RIPS- OG JORDBÆRSUPPE
Inviter til sensommerfest med en smakfull treretters meny, hvor det meste kan gjøres klart på forhånd. Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.
# FORRETT #
Vi starter med en smakfull rekecoctail med mango og chilidressing. Her kan det meste gjøres klart tidligere på dagen og «monteres sammen» rett før servering.
#HOVEDRETT #
Til hovedrett foreslår jeg at du tar frem grillen og en svinenakke. Om været ikke viser seg fra sin beste side kan kjøttet fint stekes i stekeovnen også. Som tilbehør smaker det godt med hjemmelaget BBQ-saus og en ovnsbakt potetsalat med løk og tomater.
Som ekstra tilbehør er det alltid populært med brokkolisalat.
# DESSERT #
Som en søt avslutning smaker det godt med rips- og jordbærsuppe med vanilje. Server den gjerne med en god vaniljeis. Suppen kan gjerne lages et par dager før den skal serveres.
VELBEKOMME!
Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut de øvrige menyene i serien «månedens treretters«. Ellers finnes det allerede mange gode tips under kategorien «meny«. Alle vintipsene på bloggen finner du samlet her.
Alle tiders oppskrifter. Særlig for meg som bor i utlandet. Keep up the good work!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Alltid gøy å høre at oppskriftene og menyene faller i smak!