JULIMENYEN; PARMA- & FIKENSALAT, GRATINERTE PASTASKJELL OG TIRAMISU MED JORDBÆR
Inviter til sommerfest, med en enkel, men smakfull treretters meny! Her kan jeg friste med en frisk og fruktig salat med parmaskinke, fiken og ruccula, en deilig pastarett – og tiramisu med italienske smaker og norske jordbær til dessert. Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.
# FORRETT #
Vi starter med en frisk og fruktig salat med parmaskinke, ruccula, fiken og parmesan, som toppes med en deilig vinaigrette.
#HOVEDRETT #
Det enkle ER ofte det beste – til hovedrett foreslår jeg derfor gratinerte pastaskjell med spinat, ricotta og en fyldig tomatsaus.
Som tilbehør til både forrett og hovedrett smaker det alltid med godt brød, for eksempel focaccia.
# DESSERT #
Som en søt avslutning smaker det godt med tiramisu med jordbær, og en kopp god kaffe. Desserten kan gjerne lages dagen før.
VELBEKOMME!
Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut de øvrige menyene i serien «månedens treretters«. Ellers finnes det allerede mange gode tips under kategorien «meny«. Alle vintipsene på bloggen finner du samlet her.