julimenyen

Inviter til sommerfest, med en enkel, men smakfull treretters meny! Her kan jeg friste med en frisk og fruktig salat med parmaskinke, fiken og ruccula, en deilig pastarett – og tiramisu med italienske smaker og norske jordbær til dessert. Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.

 

# FORRETT #

 

Vi starter med en frisk og fruktig salat med parmaskinke, ruccula, fiken og parmesan, som toppes med en deilig vinaigrette.

Parmaskinke med ruccula, fiken og parmesan

 

#HOVEDRETT #

 

Det enkle ER ofte det beste – til hovedrett foreslår jeg derfor gratinerte pastaskjell med spinat, ricotta og en fyldig tomatsaus.

Pastaskjell med spinat, ricotta og tomatsaus

Som tilbehør til både forrett og hovedrett smaker det alltid med godt brød, for eksempel focaccia.

FOCACCIA MED CHERRYTOMATER

 

# DESSERT #

 

Som en søt avslutning smaker det godt med tiramisu med jordbær, og en kopp god kaffe. Desserten kan gjerne lages dagen før.

Tiramisu med jordbær

 

VELBEKOMME!

 

Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut de øvrige menyene i serien «månedens treretters«. Ellers finnes det allerede mange gode tips under kategorien «meny«. Alle vintipsene på bloggen finner du samlet her

Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste