påskebordet

Påsken er rett rundt hjørnet og det er på tide å planlegge menyen til påskeaften eller en av de andre påskedagene. Her er mitt forslag til en smakfull og feststemt påskemeny, med røkt laks og pepperrotkrem, lammecarré med urtetopping og godt tilbehør – og ikke minst et søtt punktum med en deilig sjokolademousse og sitronmarinerte blåbær. Jeg håper det frister å teste – klikk på bildene for å komme til oppskriftene.

 

# FORRETT #

 

Vi starter med røkt laks med pepperrotkrem og rugbrødsmuler

Røkt laks med pepperrotkrem og rugbrødsmuler

 

#HOVEDRETT #

 

Til hovedrett velger jeg lammecarré med rødvinsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Lammecarre med urtelokk, rødvinsaus og ovnsbakte grønnsaker

 

# DESSERT #

 

Som en søt avslutning passer det godt med sjokolademousse med marinerte blåbær og marengs.

SJOKOLADEMOUSSE MED BLÅBÆR OG MARENGS

 

VELBEKOMME!

 

Lyst på flere menyforslag? Sjekk gjerne ut påskemenyen fra i fjor eller denne menyen med blant annet deilig lammestek. Sjekk gjerne også ut en av de øvrige menyene i serien «månedens treretters«. 

 

 

 

Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste