NYTTÅRSMENYEN 2019 – TRE MENYER
Nyttårsaften er rett rundt hjørnet og det er kanskje på tide å begynne å planlegge hva som skal stå på menyen? Her er tre forslag til menyer som kanskje kan være til inspirasjon? Klikk her eller på bildet under for å komme til hele menyen.
Ønsker du å sette sammen din egen meny kan du ta en titt her, på forretter, festmat (eventuelt vilt, kalv, storfe, lam, fisk eller vegetar), ost og desserter.
Mer inspirasjon kan du finne i mine forslag til nyttårsmeny for 2014, 2015, 2016, 2017 og 2018. Alle menyene på bloggen finner du samlet her. Eller ønsker du kanskje å satse på fingermat? Sjekk ut denne fingermatmenyen, del 1 + del 2. Er dere mange til bords? Sjekk gjerne ut denne artikkelen hvor jeg skriver litt om valg av meny, porsjoner og tips til gjennomføringen.
Selv planlegger jeg i år å servere en treretters meny med røkt laks med pepperrotkrem, oksefilet med rødvinsaus og fondantpoteter, samt sjokolademousse med blåbær (ingen av oppskriftene er foreløpig på bloggen). Hva står på menyen hjemme hos deg i år? Dersom du helt eller delvis har satt sammen en meny basert på oppskrifter på bloggen er det hyggelig om du legger igjen en kommentar nedenfor.
Lykke til!
Her blir det familiefeiring, bytter på å ha julaften og nyttår annenhvert år, og da er menyen veldig satt. Det er pinnekjøtt m/tilbehør og dronning maud pudding. Men skal leite litt her inne etter en liten forrett/aperitiff for å veksle litt fra tidligere år.