TRINES HVERDAGSMAT ER HER + PÅ GOD MORGEN NORGE I DAG
Den nye kokeboken min Trines hverdagsmat er endelig ute i bokhandler og nettbutikker! Alle timer med planlegging, innkjøp, bæring av varer, kokkelering, testing, smaking, styling, fotografering, oppvask, redigering og utallige timer foran macen – er glemt. Nå er jeg bare veldig glad og utrolig stolt over hva jeg har laget!
Boken kom på lager mens jeg var på høstferie i Texas. Det kjentes slett ikke godt å være så langt borte når jeg visste at boken var fysisk på lager og på vei ut til dere lesere, uten at jeg hadde muligheten til å bla i min egen bok. Etter en fortvilet e-post fra forfatteren sendte derfor forlaget en bok med DHL til Houston. Det var utrolig godt å få den i hendene og endelig kunne bla i den.
Vel hjemme i Norge var det omtrent rett til boksignering for å signere 700 bøker som var forhåndsbestilt via ARK. 700 bøker er mange bøker! Samtidig fikk jeg høre at det var rekordstor bestilling av boken via Bestselgerklubben.
I dag har jeg vært gjest i God morgen Norge og laget mat sammen med Wenche Andersen. På menyen sto to oppskrifter fra den nye kokeboken, nemlig Gratinert kylling med spinat og parmesan, samt Mathias’ oreodessert. Wenche og jeg har etter hvert blitt godt kjent etter bla. å ha være dommere i Det norske måltid gjennom mange år, og praten gikk løst og ledig både før, under og etter opptak. Mange lurte på om vi hadde koordinert antrekket i forkant, men det hadde vi ikke. Innslaget kan du se her.
I morgen er det lanseringsfest – og jeg gleder meg som bare det!
Du kan lese mer om hva Trines hverdagsmat inneholder her og bla i boken her – og kjøp den gjerne via denne lenken hvis du har lyst på et eksemplar. Da får du den til maksimal rabatt fritt levert hjem til deg, eller du kan hente den i din lokale ARK-bokhandel.
Jeg er så spent på å høre hva dere synes. 🙂