ST. HANS-MENYEN
Det er straks St. Hans og da er det lov å kose seg litt ekstra. Inviter familie og venner på besøk, og lag for eksempel en rett hver. Her er mitt forslag til treretters meny (klikk på bildene):
# FORRETT #
Vi starter med gazpacho med reker, en kald tomat- og paprikasuppe med litt sting. Suppen kan lages på forhånd og er perfekt gjestemat nå på sommeren.
#HOVEDRETT #
Til hovedrett velger jeg baconsurrede kyllinglår med BBQsaus, grillede småpoteter, fetakrem og brokkolisalat.
# DESSERT #
Som en søt avslutning passer det godt med smuldrepai med rabarbra og jordbær – en smak av sommer!
# VINTIPS? #
Ta med deg menyen på Vinmonopolet og be om tips der. Si hva slags vin du vanligvis foretrekker og du vil da forhåpentligvis få tips som både matcher rettene og dine preferanser. Der får du også tips om alkoholfrie alternativer.
Dersom du ønsker inspirasjon og oppskrifter til flere treretters middager kan du ta en titt på menyene i serien «månedens treretters«. Ellers finnes det allerede mange gode tips under kategorien «meny«. Lykke til!
Hei Trine☀️
Tusen takk for mange supre oppskrifter!
Du lager mat helt etter min smak ( Jeg er en eldre husstell-lærer, og har derfor vært opptatt av matlaging og god smak i hele livet)
Nå ønsker jeg deg og din familie en strålende ferie☀️ Den fortjener du i høyeste grad!
Du er
Sommerklem fra Wenche
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Ja, nå skal det bli godt med sommerferie! Sommerklem tilbake 🙂