Torsk med coppaskinke

Du har kanskje fått med deg at jeg har jobbet med en ny kokebok den siste tiden? Til høsten kommer nemlig TRINES HVERDAGSMAT, min fjerde kokebok! Det har vært noen intense måneder siden nyttår med testing, prøvesmaking, fotografering, skriving – og enorme mengder med oppvask.

Grønne wraps med reinsdyrskav

Men nå er alle oppskrifter ferdig fotografert og nedskrevet, manus og bilder er sendt forlaget, og vi er godt i gang med designfasen. Det er utrolig gøy å være med i denne fasen også, og se at boken finner sin form. Og for å skryte litt av meg selv så er jeg veldig fornøyd med resultatet så langt, og gleder meg veldig til å dele det med dere. Vil du høre litt mer om hva den skal inneholde, og få en liten sniktitt på noen av bildene?

Ramen med kylling

I TRINES HVERDAGSMAT finner du mine beste hverdagmiddager og hverdagsdesserter. Det er maten jeg serverer til min mann, mine barn, barnebarn, familie og venner, store som små.

Fiskepinner

Her finner du spennende oppskrifter på kjapp, enkel, sunn og smakfull hverdagsmat. De fleste rettene er ferdige på mindre enn en halvtime. Noen tar litt lengre tid fordi de må stå å koke litt eller steke i ovnen for å bli ferdig, men da kan du gjøre noe helt annet, som å rydde kjøkkenbenken, lese avisen, hjelpe junior med lekser eller rett og slett slappe litt av.

Sommerruller

I den nye kokeboken finner du deilige supper, småretter, salater, mettende vegetarretter, kylling- og kjøttretter, mange fisk- og sjømatretter og smakfulle desserter som gjerne kan nytes til hverdags. De fleste oppskriftene er nye og finnes ikke på bloggen.

Rød grønnsakscurry

TRINES HVERDAGSMAT blir å få kjøpt i bokhandelen fra begynnelsen av oktober, men kan også forhåndsbestilles fra de fleste nettbokhandlerne. Det blir lanseringsfest i Oslo torsdag 10. oktober (sett av datoen), og jeg planlegger også ulike lanseringsarrangement andre steder i landet. Følg med – mer info kommer!

Granolaterter

Gleder meg!

 

 

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Ser helt fantastisk ut !!!!!!
    Gleder meg til din nye kokebok, du skulle bare ha visst hvilken suksess dine oppskrifter har her i heimen

  2. Lykke til Gleder meg til å få den nye boken allerede . Har alle de andre , og bruker også nettsiden din, som er helt super

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste