AUGUSTMENYEN: SJØKREPS, HELGRILLET ENTRECÔTE OG BRINGEBÆRPAI
Sommerferien er vel over for de fleste, men det er likevel lov å håpe på flere fine sommerdager- og kvelder fremover. Inviter til sensommerfest, da vel! Her er mitt forslag til en fargerik og smakfull treretters meny med smak av sommer:
# FORRETT #
Vi starter med grillet sjøkreps, kjapt, enkelt og veldig, veldig godt!
#HOVEDRETT #
Til hovedrett velger jeg helgrillet entrecôte med godt tilbehør. Den kan like gjerne tilberedes i stekeovnen som på grillen.
# DESSERT #
Som en søt avslutning passer det godt med en deilig bringebærterte med vaniljeis eller vaniljesaus.
# VINTIPS? #
Ta med deg menyen på Vinmonopolet og be om tips der. Si hva slags vin du vanligvis foretrekker og du vil da forhåpentligvis få tips som både matcher rettene og dine preferanser.
VELBEKOMME!
Ta gjerne også en titt på de øvrige menyene jeg har publisert under kategorien «månedens treretters«. Ellers finnes det allerede mange gode tips under kategorien «meny«.
Hei! Hvor er linken til hovedretten?
Ser linken har falt ut fra teksten, har lagt den inn nå. Ellers er også bildene linket. 🙂