Om noen dager ringes julen inn, og det er på tide å legge ut årets siste ukemeny for de siste hektiske førjulsdagene – og for julaften og romjula. Med på kjøpet får du også tre deilige juledesserter. Her er mitt forslag til ukemeny for de to kommende ukene:

MANDAG

Minestronesuppe med tomat, kylling og bacon

TIRSDAG

Seikaker med fennikelsalat og dillkrem

ONSDAG

Wok med spicy kjøttdeig og nudler

TORSDAG

Soyamarinert laks med agurk- og eplesalat

LILLEJULAFTEN

Julegrøt + spekemat og ost med godt tilbehør

JULAFTEN

Langtidsstekt ribbe med sjysaus og godt tilbehør

1. JULEDAG

Pinnekjøtt med kålrotmos på mandelpotetseng

2. JULEDAG

Torsk med baconsmør og ertepure

3. JULEDAG

Reinsdyrfilet med plommer og rødvinsaus

4. JULEDAG

Røkt skinke med kålrotstappe og sennepssaus

5. JULEDAG

Andebryst med appelsinsaus og rotgrønnsaker

6. JULEDAG

Romjulspizza med skinke, løk og ost

JULEDESSERT #1

Riskrem med jordbærsaus ********************

JULEDESSERT #2

Panna cotta med appelsin og kanel

JULEDESSERT #3

Krydderkokte pærer med vanlijeis

Lykke til med planleggingen! Nyttårsmenyen kommer i romjula.

Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste