NOVEMBERMENY: CROSTINI MED LAKS, BOEUF BOURGUIGNON OG PANNA COTTA
Inviter til novemberfest! Her er mitt forslag til en treretters novembermeny som kan forberedes på forhånd, og som i tillegg er egnet til å serveres til mange (klikk på bildene for oppskrifter):
# FORRETT #
Vi starter med crostini med røkt laks og dillkrem. Dillkremen kan lages ferdig på forhånd, men du bør vente med å montere sammen forretten til rett før den skal nytes.
#HOVEDRETT #
Til hovedrett velger jeg Boeuf Bourguignon, som gjerne kan lages et par dager før den skal serveres.
# DESSERT #
Som en søt avslutning passer det godt med panna cotta med bringebær eller pasjonsfruktsaus og friske bær. Panna cottaen og sausen(e) kan lages dagen før, men vent med å ha i sausen til rett før servering.
# VINTIPS? #
Ta med deg menyen på Vinmonopolet og be om tips der. Si hva slags vin du vanligvis foretrekker og du vil da forhåpentligvis få tips som både matcher rettene og dine preferanser.
VELBEKOMME!
Ta gjerne også en titt på de øvrige menyene jeg har publisert under kategorien «månedens treretters«. Ellers finnes det allerede mange gode tips under kategorien «meny«.
Hei.
Hvor mange personer er gryten beregnet til?
Det står i oppskriften, 8 porsjoner: http://trinesmatblogg.no/2016/09/30/boeuf-bourguignon-v-2-0/