TRINEs MATblogg har lesere fra en rekke land, blant annet fra Danmark. Tidligere i sommer ble jeg intervjuet av en journalist i det danske matbladet MAD & venner, Rasmus Palsgård, og han ville blant annet ha mitt syn på hva som er forklaringen på at norsk matkultur ikke har den beste ry, og hva dansker bør spise når de er i Norge? Du kan lese hele intervjuet HER.

Jeg har svart etter beste overbevisning og evne, men registrerer at det har vært noen problemer med oversettelsen fra norsk til dansk her og der… 🙂

Det ble også publisert to oppskrifter fra bloggen lengre bak i bladet, nemlig blåbærboller og ovnsbakt torsk med balsamicoløk.

Nettsiden til MAD & venner finner du HER.

Skriv ut
  1. Har akkurat laget 3 paier – en med Norzola, en med brie og en med feta og spinat – goodis. jeg har også laget brownies-ostekaken med bringebærkrem – lekkert + jordbærsuppen – utrolig god – oppskriftene dine er lette å forstå – gode å gjennomføre – skal lage masse mer 🙂 – tusen takk for tipset om bloggen fra Hilde S – hilsen Unni

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste