TRINEs MATblogg i Maison Mat & Vin
TRINEs MATblogg er presentert i siste utgave av Maison Mat & Vin. Det er selvsagt kjempegøy å få oppmerksomhet i favorittmatbladet!
Da jeg ble spurt om å sende over et bilde som er karakteristisk for bloggen min, falt valget på høstens bollefavoritt, nemlig Blåbærbollene.
Publisert 11. 10. 2011
Hei
Gratulerer så mye! Jeg har prøvd mange av dine middags oppskrifter og er kjempefornøyd. Gjærbaksten også, er veldig glad i eplesnurrene. Det siste jeg prøvde var kjeksene du nettopp la ut. En veldig fort og lettvint oppskrift som smakte veldig godt! Så takk for en flott blogg!
Line
Takk for hyggelig tilbakemelding! 🙂
Jeg liker ideen din om å halvere gjærinnholdet i deigen, og heller heve i lengre tid. Det viste seg å bli en suksess her hos meg:)
Klem, og gratulerer! 🙂
🙂
Gratulerer! Så utrolig gøy å få dette da…særlig i DET flotte bladet 😉 Men så er du utrolig flink også Trine! Hilsen Anne Brith
Takk for det, Anne Brith! 🙂
Gratulere. Det er så fortjent. Det er ingen som har så lekker matblogg som deg. Oppskriftene er perfekte i hverdagen, råvarer som vi (folk flest) bruker. Presentasjonen din og bildene dine er bare lekre….. takk for masse inspirasjon.
Klem fra Elisabeth
Takk for tilbakemeldingen! Den varmer veldig! Klem tilbake 😉
Gratulerer, Trine!
Oppskriftene dine er i flittig bruk her i huset (spesielt av mannen min, som nå har tatt over kjøkkenet). Det har blitt så enkelt å planlegge ukens middager etter at vi fant bloggen din. Du har til og med klart å få oss til å spise bønner. Torsk med chorizo og bønnesalat er en av favorittene. Ha en fin jul!