Quesadillas med ruccula, ost, skinke og soltørket tomat
Quesadillas er enkel, god og populær mat, og kan fylles med det du har for hånden. Jeg brukte ulike kjøttpåleggrester denne gangen, sammen med ruccula, ost og soltørkede tomater. Og det ble faktisk veldig godt, om jeg skal få si det selv.
Quesadillas kan nytes som lunsj eller som en smårett eller snacks. Jeg benytter det ofte som «ventemat» mens vi griller.
Slik kan det gjøres:
8 hvetetortillasrucculasalatca 200 gram ost, feks Cheddar eller Jarlsberg, i skiver8-10 soltørkede tomater, i strimler8-12 skiver skinke eller salami8 tannpirkere
Fordel ruccula, osteskiver, soltørket tomat og skinke på den ene halvdelen av hver tortilla.
Varier gjerne fyllet, her benytter jeg for eksempel rester av italiensk salami.
Brett over den andre halvdelen og trykk sammen. Fest gjerne en tannstikker slik at tortillaen holder seg brettet.
Grill tortillaene på begge sider på svak varme til de er gylne og osten har smeltet. Skjær i to og server.
Som småretttilbehør serverte vi ruccula, røde og gule cherrytomater, samt en urtesaus, men den kan også spises som den er – uten tilbehør.
Velbekomme!
Det så innmari godt ut! Jeg liker bloggen din utrolig godt!! Hilsen AnneK:-)
Sånne restequesadillas lagde jeg og feriegjestene igårkveld. Veldig godt og en fin måte å bli kvitt litt smårester på :)Soltørkede tomater har jeg ikke tenkt på å bruke før, godt tips :)Klem Ingvild
Hei! Så masse gode oppskrifter du har på bloggen din! Jeg har cøliaki selv, men kan bare bytte ut f.eks. hvetetortillaene med mine hjemmelagede. Du er ellers velkommen til å titte innom min nyopprettede matblogg "100% naturlig". Gleder meg til å fortsette å lese her inne! Lene
Du er så kreativ på matfronten, man finner alltid gode oppskrifter his deg=)Jeg har skrevet noen små ord om deg på bloggen min, siden jeg idag lager pai til middag som jeg fant her =)Klem Cecilie
Mmm, ser veldig godt ut! Jeg er ikke så flink til å variere alltid og lager stort sett mine quesedillaer med samme type fyll hver gang. Neste gang skal jeg prøve denne 🙂
Takk, takk, for koselige tilbakemeldinger! Trine 😉