Årets rips…
… er plukket, kokt, silt og hatt på glass.
I år også med en ivrig liten hjelper, som i tillegg til innhøstingen også hadde en aktiv rolle i prøvesmakingen.
Oppskriften finner du her.
Oppskriften finner du her.
Publisert 14. 8. 2010
Takker for en super blogg, har brukt den masse. I går laget jeg krydderblandinger din til Taco, Godt, men den ble supersterk, tror jeg blingsa litt med blandingen.Ha en fortsatt trivelig helg.
Tusen takk for det! ;)Når det gjelder tacokrydderblandingen må du bare prøve deg frem hvor sterk du vil ha den. Jeg synes det blir bra med litt over en spiseskje til 400 gram kjøttdeig, mens noen vil ha den sterkere eller svakere… Lykke til!Trine 😉
Hei Trine!Takk for påminnelsen – dette må i hus til høstens viltsaus!VH Lars spiser, drikker…..
Rips er kjempegodt! Ripsis er mitt bidrag :_)
http://kokkerikokkera.blogg.no/1406289554_ripsis.html