Brunsj-omelett med vårløk og sprøstekt spekeskinke
Av og til er det godt med en varm og litt sen brunsj, med en luftig omelett og sprøstekt spekeskinke oppå ristet godt brød. Til 4 trenger du omtrent:
6-7 egg
6-7 ss vann
2 vårløk, finhakket
gressløk, finhakket
salt
pepper
4-8 skiver spekeskinke
4 skiver godt brød
olivenolje
Ringle litt olivenolje over brødskivene og stek de i varm stekepanne til du du får en fin stekeskorpe og crispy overflate på begge sider.
Stek spekeskinken i varm stekepanne til den blir sprø. La den renne av på litt kjøkkenpapir.
Visp egg og vann lett sammen, og tilsett vårløk, gressløk, salt og pepper. Stek eggeblandingen til en lett eggerøre (se tips her).
Anrett eggerøren på det sprøstekte brødet, og plasser spekeskinken oppå. Server gjerne med tomater og noen friske salatblad.
Enjoy!
Publisert 9. 7. 2010
Nam! det så godt ut 🙂 du har så masse fine bilder og masse gode oppskrifter. Liker bloggen din veldig godt! Hilsen en inspirert og veldig fersk blogger 😉 http://veronikaslillematkrok.blogspot.com/
Det der, så sykt godt ut! Nå ble jeg sulten. Er forresten veldig glad i bloggen din jeg også 🙂 Så på Trine, og ALDRI slutt å blogge, du er en inspirasjon til oss matglade mennesker.