Av og til er det godt med en varm og litt sen brunsj, med en luftig omelett og sprøstekt spekeskinke oppå ristet godt brød. Til 4 trenger du omtrent:

6-7 egg
6-7 ss vann
2 vårløk, finhakket
gressløk, finhakket
salt
pepper
4-8 skiver spekeskinke
4 skiver godt brød
olivenolje
Ringle litt olivenolje over brødskivene og stek de i varm stekepanne til du du får en fin stekeskorpe og crispy overflate på begge sider.

Stek spekeskinken i varm stekepanne til den blir sprø. La den renne av på litt kjøkkenpapir.

Visp egg og vann lett sammen, og tilsett vårløk, gressløk, salt og pepper. Stek eggeblandingen til en lett eggerøre (se tips her).

Anrett eggerøren på det sprøstekte brødet, og plasser spekeskinken oppå. Server gjerne med tomater og noen friske salatblad.
Enjoy!
Skriv ut
  1. Det der, så sykt godt ut! Nå ble jeg sulten. Er forresten veldig glad i bloggen din jeg også 🙂 Så på Trine, og ALDRI slutt å blogge, du er en inspirasjon til oss matglade mennesker.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste