Hverdagsmat, ferdig på 1 – 2 – 3! Godt er det også! Til to trenger du omtrent:

ca 200 gram store rensede reker
1 rød paprika, i biter
1 liten løk, i biter
mørk soyasaus
ca 1 ts frisk ingefær, finhakket
1/4-1/2 rød chili, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
evt litt finhakket persille

Wok løk og paprika i noen minutter, og tilsett deretter chili, ingefær og hvitløk. Smak til med soyasaus. Ha i rekene. Serveres umiddelbart etter at rekene er gjennomvarme.

Serveres med ris eller nudler.

Enjoy!

Skriv ut
  1. Morsomt, vi skal ha akkurat denne retten til middag idag:) Vi bruker squash/brokkoli i tillegg til paprika og rødløk. Kjempegodt og raskt!

  2. Hei Trine.Nå har jeg lagt ut bloggen din om fruktsalat på facebook gruppen min som heter SALATBAREN. Viss du er inne på facebook kan du jo ta en titt.Dagens rett ser rett og slett fristendes ut:-))Hilsen Anne Karin

  3. Ingefær og chili…mmmm.. Tenkte på deg når jeg så masterchef i går. Hun som ladet spanskje kjøttboller vet du.. det minnet meg om en av dine retter .. men du har jo mye mere snadder i enn hun! Du skulle vært der å vist dem med dine brødsmuler 🙂

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste