Rekewok med ingefær, chili og hvitløk
Hverdagsmat, ferdig på 1 – 2 – 3! Godt er det også! Til to trenger du omtrent:
ca 200 gram store rensede reker1 rød paprika, i biter1 liten løk, i bitermørk soyasausca 1 ts frisk ingefær, finhakket1/4-1/2 rød chili, finhakket1 fedd hvitløk, finhakketevt litt finhakket persille
Wok løk og paprika i noen minutter, og tilsett deretter chili, ingefær og hvitløk. Smak til med soyasaus. Ha i rekene. Serveres umiddelbart etter at rekene er gjennomvarme.
Serveres med ris eller nudler.
Enjoy!
Publisert 6. 5. 2010
Morsomt, vi skal ha akkurat denne retten til middag idag:) Vi bruker squash/brokkoli i tillegg til paprika og rødløk. Kjempegodt og raskt!
Hei Trine.Nå har jeg lagt ut bloggen din om fruktsalat på facebook gruppen min som heter SALATBAREN. Viss du er inne på facebook kan du jo ta en titt.Dagens rett ser rett og slett fristendes ut:-))Hilsen Anne Karin
Ingefær og chili…mmmm.. Tenkte på deg når jeg så masterchef i går. Hun som ladet spanskje kjøttboller vet du.. det minnet meg om en av dine retter .. men du har jo mye mere snadder i enn hun! Du skulle vært der å vist dem med dine brødsmuler 🙂