Ostefylte kyllingbryst med ovnsbakte tomater
En kjapp kyllingrett som passer seg selv i ovnen, og som det tar under en halvtime å lage. Du trenger:
Kyllingen4 kyllingbrystsalt og nykvernet pepper
Ostefyllca 75 gram fetaostca 75 gram kremost naturellfriske krydderurter, feks basilikum og timian1 hvitløksfeddsalt og pepper
Topping1-2 skiver tørt brød (uten skorpe)3-4 ss pinjekjerner1 hvitløksfedd
Garnityrcherrytomaterparmesansalat
Crema di balsamico
Kjør ingrediensene til ostefyllet med en stavmiser, til du får en jevn blanding. Smak til med salt og pepper.
Skjær et snitt i kyllingfiletene slik at det danner seg en stor lomme. Fyll lommene med ostekremen og klem skjøtene godt sammen. Legg filetene i et smurt ildfast fat. Krydre filetene med salt og pepper.
Kjør ingrediensene til toppingen med stavmikseren og fordel massen oppå filetene. Fordel cherrytomatene rundt.
Stekes ved ca 200 grader, i ca 20-25 minutter, til kyllingbrystene er gjennomstekte. La de hvile i ca 5 minutter før servering.
Serveres med salat, parmesanflak, Crema di balsamico og gjerne pasta.
Enjoy!
Nam nam!Dette skal prøves!!Hilsen Silje
Denne må vi prøve oss på, går en del i kylling her i huset, så nye varianter er kjærkomne:-)
Dette hørtes godt ut – og nå når urtehagen min begynner å vokse frem etter en kald vinter, blir det nok til at jeg bruker det som har kommet lengst – som oregano og løpstikke 🙂