En enkel og god potet- og grønnsaksrett som smaker godt til all slags grillmat. Hva du putter i den kan du variere etter smak, sesong og hva du har i kjøleskapet. Da jeg laget denne sist helg puttet jeg følgende oppi:

Poteter, i skiver
Tomater, i skiver
Rødløk, i skiver
Hvitløk, finhakket
Fennikel, i båter
Olivenolje
Maldonsalt
Nykvernet pepper
Frisk timian
(Andre grønnsaker som også smaker godt i denne retten er for eksempel squash og paprika.)
Fordel grønnsakene i en smurt form. Drypp olivenolje over og ha over salt, pepper og krydderurter.

Stekes midt i ovnen på ca 225 grader i ca 30-40 minutter, til potetene er passe møre og har fått en fin brun farge.

Enjoy!

Skriv ut
  1. Takk for så godt tips! Nå skal jeg grille imorgen, så da skal dette prøves ut! 🙂 Ha en flott pinse! Mvh siv anita

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste