Grønnsaksform – ypperlig til grillmat!
En enkel og god potet- og grønnsaksrett som smaker godt til all slags grillmat. Hva du putter i den kan du variere etter smak, sesong og hva du har i kjøleskapet. Da jeg laget denne sist helg puttet jeg følgende oppi:
Poteter, i skiverTomater, i skiverRødløk, i skiverHvitløk, finhakketFennikel, i båterOlivenoljeMaldonsaltNykvernet pepperFrisk timian
(Andre grønnsaker som også smaker godt i denne retten er for eksempel squash og paprika.)
Stekes midt i ovnen på ca 225 grader i ca 30-40 minutter, til potetene er passe møre og har fått en fin brun farge.
Enjoy!
Publisert 22. 5. 2010
Lekkert som vanlig! Passet meg utmerket siden vi skal grille i kveld 😀
Takk for så godt tips! Nå skal jeg grille imorgen, så da skal dette prøves ut! 🙂 Ha en flott pinse! Mvh siv anita