Minestronesuppe med ravioli
Når du lager minestronesuppe får du «ryddet» litt i kjøleskapet, for her kan du putte oppi det meste som er godt! I tillegg får du en herlig smaksopplevelse og en god, sunn og mektig middag. Her er resultatet av min ryddeprosess, som er mat til 3-4 porsjoner:
1 liter okse- eller kalvekraft2 gulrøtter, i terninger2 poteter, i terninger1 boks hermetiske cherrytomater1 liten løk, i grove biter1/2 grønn squash, i biter2 fedd hvitløk, finhakket1/4 rød chili, finhakket3-4 vårløk, i skiver1 pakke ravioli med ost (kan byttes ut med pasta)7-8 soltørkede tomater, i biter200 gram røkt skinke eller bacon, i små biterbasilikum, frisk eller tørketnykvernet pepperevt. litt saltfersk parmesangodt brød
Stek løken slik at den blir blank og myk, og tilsett squashen, vårløk, hvitløk og chili. Ha grønnsakene oppi gryta, sammen med cherrytomatene og raviolien. Serveres med fersk parmesan i flak og godt brød!
La suppen småkoke i ca 7 minutter eller til raviolien er al dente og de øvrige grønnsakene er passe kokt. Tilsett røkt skinke eller bacon (som du har stekt litt på forhånd), soltørkede tomater og basilikum mot slutten av koketiden. Smak til med nykvernet pepper (og eventuelt salt).
Velbekomme!
Nammmm, nok en fristende og lekker oppskrift fra deg :)Lurer bare på en ting, hvor får du kjøpt hermetiske cherrytomater?Det har jeg ikke sett før.Ha en fin dag!
nam nam … gjett hva vi skal ha til middag i dag ?
Tror ikke de er så lette å få tak i overalt, men jeg har kjøpt de i flere velassorterte matvareforretninger og i "innvandrerbutikker". Du kan fint bruke vanlige hermetiske tomater i stedet. Trine 😉
Lagde denne i går siden jeg hadde rester av både hermetiske tomater, ravioli, poteter og gulrøtter. Ble kjempegodt! Takk for enkel og god oppskrift 🙂
Denne var dagens middag her på ukens suppedag! Nydelig god! Falt i smak hos småsjuk 1åring også 🙂
PS. Vi kjøper hermetiske cherrytomater på Meny 🙂