Alt-i-en-form-løsninger er alltid populære, og som regel enkel å tilberede og veldig gode! Her serverer du fisk og grønnsaker i ett, og kan velge om du ønsker ris, poteter eller pasta som tilbehør. Du kan for eksempel benytte;

Fersk laks, i porsjonsstykker
Brekkbønner, forvellet i lettsaltet vann i ca 3 minutter
Cherrytomater, delt i to
Ferskpresset sitronsaft
Olivenolje
Frisk basilikum, strimlet
Salt og pepper
Creme fraiche eller lettrømme

 

Legg laksen i et smurt ildfast fat. Ha på salt og pepper. Ved siden av laksen legger du de forvellede brekkbønnene, de delte tomatene og litt oliven. Ha litt olivenolje og sitronsaft over det hele og dryss over frisk basilikum.Stekes ved ca 225 grader til fisken er passe stekt, etter ca 15 minutter.

Serveres med ønsket tilbehør, og gjerne en liten klatt creme fraiche eller lettrømme.

Skriv ut
  1. Så flott blogg du har! Her var jammen mye godt…ble sulten nå jeg :DSkal absolutt lage noen av rettene dine! Nina enteopa

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste