Ovnsbakt laks med brekkbønner, cherrytomater og sorte oliven
Alt-i-en-form-løsninger er alltid populære, og som regel enkel å tilberede og veldig gode! Her serverer du fisk og grønnsaker i ett, og kan velge om du ønsker ris, poteter eller pasta som tilbehør. Du kan for eksempel benytte;
Fersk laks, i porsjonsstykkerBrekkbønner, forvellet i lettsaltet vann i ca 3 minutterCherrytomater, delt i toFerskpresset sitronsaftOlivenoljeFrisk basilikum, strimletSalt og pepperCreme fraiche eller lettrømme
Legg laksen i et smurt ildfast fat. Ha på salt og pepper. Ved siden av laksen legger du de forvellede brekkbønnene, de delte tomatene og litt oliven. Ha litt olivenolje og sitronsaft over det hele og dryss over frisk basilikum.Stekes ved ca 225 grader til fisken er passe stekt, etter ca 15 minutter.
Serveres med ønsket tilbehør, og gjerne en liten klatt creme fraiche eller lettrømme.
Publisert 19. 1. 2010
Så flott blogg du har! Her var jammen mye godt…ble sulten nå jeg :DSkal absolutt lage noen av rettene dine! Nina enteopa
Mmm, lenge siden jeg har spist fisk. Fikk lyst på nå 🙂