En nyoppdagelse for min del er denne nydelige bringebærsalaten, som er enkelt og velsmakende tilbehør til enhver dessert, nesten. Prøv den for eksempel til panna cotta, creme brûlèe, is eller sjokoladefondant.

[unordered_list style=»tick»]Til 4 trenger du omtrent:

  • 250 gram frosne eller friske bringebær
  • ca 3-4 ss sukker
  • saften av 1/2 appelsin
  • litt grovhakkede pistasjkjerner til pynt

[/unordered_list]

Legg bringebærene i en bolle med sukker og appelsinsaft. Vend forsiktig sammen og la salaten stå og trekke i minimum 30 minutter. Anrettes i små kopper/glass. Strø pistasjkjerner over rett før servering.

Skriv ut
  1. Denne så veldig lekker ut 🙂 Må prøve den neste gang jeg lager penna cotta. Jeg elsker smaken av bringebær 🙂 Flott blogg du har med masse fine oppskrifter i.

  2. Nå har jeg prøvd bringebærsalaten, sammen med en hvitsjokolade pannacotta- og det var nydelig. Men har et lite tips: da jeg la bringebærene i marinade, hadde jeg oppi noen mynteblad (som jeg tok ut etterpå) det ble veldig godt med litt mynte smak, i tillegg hadde jeg en god dæsj Saba edikk i marinaden, den er søt og det ble utrolig godt! Anbefales!

  3. Har du prøvd denne med frosne bær? Bak på pakken står det at de må kokes i minst et minutt, gjør du det? Jeg fikk en ganske vassen salat…

    1. Jeg vil anbefale deg å benytte friske bær, hvis du har muligheten til det. Kjøpte frosne bær bør kokes, og da er de ikke så egnet i denne salaten.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste