Tortellini med norzolasaus, cherrytomater og ruccula
Rask og enkel middag på en hektisk ettermiddag – eller når du vil bruke tiden på noe annet enn matlaging og oppvask. Til 3-4 porsjoner trenger du omtrent:
Pasta
-
Tortellini (jeg brukte to pakker fra Fjordland)
-
8-10 sherrytomater, i 2-3 skiver
-
en neve rucculasalat
Saus
-
75 gram blåmuggost, feks Norzola
-
en neve rucculasalat
-
1 dl creme fraiche
-
1 hvitløksbåt
Kok pastaen etter anvisningen på pakken, hell av kokevannet og la stå å avkjøles litt. Bland sammen ingrediensene til sausen og kjør sammen til en glatt saus i en foodprosessor el. Smak til med pepper. Vend sausen inn i lett avkjølt tortellini, og anrett med cherrytomaer og rucculasalat. Serveres med godt brød.
Enjoy!
Publisert 2. 9. 2009
Prøvde akkurat denne, med det jeg hadde i kjøleskapet. Brukte en ss creme fraiche og ellers lettmelk til å få fin konsistens på sausen. Ble veldig godt 🙂
Og superkjapt!
Hadde dette i dag,- det ble supergodt!!! Takk for at du hjelper til med å gjøre hverdagen litt mer spennende!!
Jeg skulle skrive ut denne oppskriften, men ingrediensene kom ikke med på printen eller på pdf-filen.
Hm, jeg ser det og vet ikke hvorfor det skjer. Har ikke opplevd dette tidligere, så fint at du sa ifra!