Kyllingfilet er et godt og anvendelig utgangspunkt for en spennende matopplevelse, både til hverdags og til fest. Med denne spennende kombinasjonen med chili, lime, kapers og balsamicoeddik blir det en liten fest midt i uka!Til 4 trenger du omtrent:

4 store kyllingfileter
8-10 cherrytomater, delt i to
rucculasalat
pasta, feks papardellepasta
Rør sammen:
ca 1/2 dl god olivenolje
1-2 ss balsamicoeddik
ca 1 ss kapers
revet skall av ca 1/2 lime
1 rød chili uten frø, finhakket
.
Stek kyllingfiletene i smør i middels varm stekepanne, ca 3-4 minutter på hver side og la dem hvile like lenge. Del hver filet på langs i 2-3 skiver. Kok pastaen etter anvisningen på pakken og fordel på tallerkenene. Legg på kylling, tomater og rucculasalat. Bland olje, balsamicoeddik, kapers, limeskall og chili og drypp blandingen over retten. Server med godt brød til.
.
Enjoy!
Skriv ut
  1. Er stadig innom her og lar meg friste av gode oppskrifter med lekre bilder. Hadde dine Bruschetta her i helgen, og de ble veldig godt mottatt!Klem

  2. Takk for koselige tilbakemeldinger! Så morsomt at du ble inspirert til å lage bruschetta, Lykkeliten! Det er jo så godt!Ønsker dere begge en fin septemberdag! Trine 😉

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste