Kanaripoteter er alltid populært, enten som tilbehør til en hovedrett, eller som del av en tapasbuffet – gjerne med en god tomatsaus til eller aioli. Her kommer den enkle oppskriften på kanaripoteter:

30 små poteter med skall
ca 5 dl vann
ca 5 dl grovt salt
Kok opp vannet. Vask potetene godt og ha de i vannet sammen med saltet. Det er viktig å bruke små, jevnstore poteter – og at skallet er noenlunde intakt. Kok potetene i ca 15 minutter eller til de er psse møre. Hell av vann og salt og la potetene dampe et par minutter i kjelen, uten lokk. Børst eventuelt litt av saltet av poteten før servering, slik at de ikke blir for salte.
Hvis du heller vil bake potetene i ovnen finner du oppskrift på saltbakte poteter her.
Enjoy!
<!–
Skriv ut
  1. Mmmmm så fantastisk mye fristende og godt på disse sidene. Nå er bloggen lagret. Gleder meg til å prøve oppskriftene framover.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste