Til 2-3 porsjoner trenger du omtrent:

4 laksefileter
salt og pepper
en real neve pinjekjerner, ristet og grovt hakket
saften av en sitron
persille, finhakket
Grønnsaker, alt etter hva du har eller har lyst på
Eventuelt litt rømme eller creme fraiche
Ris
Fjern eventuelt skinn på fileten og legg den i en smurt ildfast form. Drypp over litt olivenolje og sitronsaft, krydre med salt og pepper og ha over hakkede pinjekjerner. Strø tilslutt over finhakket persille. Stekes ved ca 200 grader i ca 15 minutter, eller til fisken er passe stekt.
Del grønnsakene i passe biter og wok de i en wokpanne eller høy stekepanne. Kok ris etter anvisning på pakken. Anrettes på tallerken og toppes med litt lettrømme eller lett creme fraiche med smak av feta og soltørket tomat.
Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste