Foccacia med parmaskinke, mozzarellaost og tomater
Lørdag er dagen for «Øyansmørbrød» her i gården! Sist helg ble det servert foccacia med godt italiensk tilbehør og rødvin;
Foccacia eller annet godt brødpestorucculasalattomater, i skivermozzarellaost, i skiverparmaskinkeen urtekvastolivenoljeevt balsamicoeddik
Del foccaciaen i to på langs (eller skjær to rause skiver godt brød.) Smør på pesto. Anrett salat, tomater, mozzarellaost og parmaskinke oppå. Drypp litt god olivenolje over. Legg foccaciatoppen eller den andre brødskiven oppå. Pynt med friske urter. Server litt pesto ved siden av, eventuelt litt god balsamicoeddik, hvis du heller foretrekker det!
Publisert 6. 6. 2009
Hærlig matblogg du har!!! Ble riktig så sulten jeg nå;)
Å så mye fantastisk godt:) Mange tips, takk!!!
Å så mye fantastisk godt:) Mange tips, takk!!!
Hei Trine!Kom tilfeldigvis innom bloggen din, og likte den veldig godt! Etter å ha kikket på oppskriftene, kan jeg slå fast at det er mye jeg har lyst til å prøve meg på her. Likte veldig godt at du er glad i mye av de samme ingrediensene som meg :)Ekstra morsomt at du er jurist, jeg studerer jus! Har jeg funnet meg en rollemodell omn tro?Hilsen Thea
Hmmm..her var det mange fristelser…Flottmat blogg jeg må notere meg….Ha en go`dag i Lørenskog..Klem fra Maliva
Denne oppskriften må jeg teste ut – denne lunsjen så veldig god ut. Veldig frin matblogg du har! Hilsen Marit
Det så fristende ut! Hege
Å så flott det så ut, og så så sommerlig!Jeg adopterte foccaciaoppskriften din for en stund siden, og får like bra resultat hver gang. Nyyydelig godt er det også, så godt at det er fristende å bare sette frem flaksalt og olje/godt smør :OTakk for mange herlige mattips! 🙂
Tusen, tusen takk for hyggelige kommentarer!