Lørdag er dagen for «Øyansmørbrød» her i gården! Sist helg ble det servert foccacia med godt italiensk tilbehør og rødvin;
Foccacia eller annet godt brød
pesto
rucculasalat
tomater, i skiver
mozzarellaost, i skiver
parmaskinke
en urtekvast
olivenolje
evt balsamicoeddik
Del foccaciaen i to på langs (eller skjær to rause skiver godt brød.) Smør på pesto. Anrett salat, tomater, mozzarellaost og parmaskinke oppå. Drypp litt god olivenolje over. Legg foccaciatoppen eller den andre brødskiven oppå. Pynt med friske urter. Server litt pesto ved siden av, eventuelt litt god balsamicoeddik, hvis du heller foretrekker det!

Skriv ut
  1. Hei Trine!Kom tilfeldigvis innom bloggen din, og likte den veldig godt! Etter å ha kikket på oppskriftene, kan jeg slå fast at det er mye jeg har lyst til å prøve meg på her. Likte veldig godt at du er glad i mye av de samme ingrediensene som meg :)Ekstra morsomt at du er jurist, jeg studerer jus! Har jeg funnet meg en rollemodell omn tro?Hilsen Thea

  2. Hmmm..her var det mange fristelser…Flottmat blogg jeg må notere meg….Ha en go`dag i Lørenskog..Klem fra Maliva

  3. Denne oppskriften må jeg teste ut – denne lunsjen så veldig god ut. Veldig frin matblogg du har! Hilsen Marit

  4. Å så flott det så ut, og så så sommerlig!Jeg adopterte foccaciaoppskriften din for en stund siden, og får like bra resultat hver gang. Nyyydelig godt er det også, så godt at det er fristende å bare sette frem flaksalt og olje/godt smør :OTakk for mange herlige mattips! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste