Hva med en ekstra smakfull og god pastarett midt i uken? Til 2 sultne trenger du omtrent:
1 stor paprika, delt i to og renset
1 ss olivenolje
1 ss revet sitronskall
litt sitronsaft
6-8 cherrytomater, delt i to
8-10 oliven, delt i to
frisk basilikum, grovt hakket
pasta, gjerne fersk
300-400 gram svinebiff
salt og pepper
2-3 ss pesto
parmesan, revet
Først må skallet på paprikaen fjernes: Legg den delte paprikaen med skinnsiden opp i et ildfast fat og pensle med oljen. Grill i ovnen til paprikaen er litt brent og legg deretter i en plastpose noen minutter. Skinnet kan nå lett fjernes. Del deretter paprikaen i brede strimler.
Krydre kjøttet med salt og pepper og brun det raskt i stekepannen i litt smør. Legges deretter i ildfast fat og fordel pesto og revet parmesan over. Stekes på 225 grader i ca 8 minutter, eller til kjøttet er passe stekt.
Kok pastaen som anvist på pakken. Vend inn sitronskall, sitronsaft, tomater, oliven og frisk basilikum rett før servering.
Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste