Brownies med nøttegodt
Jeg har en oppskrift på brownies som jeg er kjempeglad i, fordi den er både kjempegod og veldig enkel å lage. I helgen forsøkte jeg å variere oppskriften med litt nøttegodt på toppen, og det var jo bare nødt til å bli godt…
150 gram smør150 gram kokesjokolade3 egg2 dl sukker1 ss vaniljesukker2 dl hvetemel½ ts bakepulver
100 gram mørk kokesjokolade, hakketca 50 gram valnøtter, i grove biterca 50 gram mandler, i grove biterca 50 gram pinjekjerner
• Smelt smøret over svak varme.
• Løft kjelen av varmen og tilsett sjokolade. La den smelte mens du rører.
• Knekk oppi ett egg av gangen, og rør godt mellom hvert egg.
• Bland i sukker, siktet mel, vaniljesukker og bakepulver.
• Hell røren i en smurt liten langpanne. Strø mørk kokesjokolade og nøtter over.
• Stekes ved 175 grader i ca 15-20 minutter.
Publisert 23. 3. 2009
Denne så da god ut:) Skal ha med en langpannekake til «voksenhelg». Tenkte å prøve denne, men trenger jeg kun å doble for å få en stor langpanne? Eller ville du foreslå at jeg tar enda en halv gang til? Hva tenker du om å ha litt tørket aprikos, som har ligget i likør noen timer før, i tillegg til nøtter?