Focaccia med kylling, ruccula, fetaost og pinjekjerner
Her i huset er vi dessverre ikke helt i form for tiden, og utfordringen ligger i å finne enkle og gode retter som kan friste en syk stakkar, samtidig som den ikke tar så alt for lang tid å forberede. Med foccacia i fryseren har jeg alltid et godt utgangspunkt for noe godt, heldigvis!
Jeg har her fylt foccaciaen med kylling, rucculasalat, cherrytomater, soltørkede tomater, fetaost og pinjekjerner, samt dryppet over god olivenolje og balsamicoeddik.
Publisert 13. 2. 2009
Mmmm dette så deilig ur 🙂
Åhh dette såg nam ut:-D men hva syntes du er en god olivenolje??
Takk for koselige tilbakemeldinger! Når det gjelder hva som er god olivenolje så er det jo smak og behag Min erfaring er her, som på endel andre områder, at olivenoljen er bedre jo dyrere den er… For tiden har jeg en olivenolje jeg kjøpte på Ultra som heter L’uliveto di Drionia, extra virgin.