Spinatwok
Men middagsmenyen kommer i alle fall til å preges av at det er hverdag for folk flest, og det kommer garantert til å bli mye grønnsaker fremover! Som for eksempel spinatwok, som er en av mine wok-favoritter.
Ca. 400 g renskåret svinekjøtt eller kyllingfilet i strimler
1 pk. frisk spinat, skylt og renset
1 rødløk, i tynne båter
1 rød paprika, i strimler
1/2-1 rød chili, finhakket
2 båter hvitløk, finhakket
2-3 ss oystersauce
Fremgangsmåte:
· Stek løk, og tilsett hvitløk og chili mot slutten av steketiden. Ta det ut av woken.
· Stek kjøttet, tilsett de stekte grønnsakene, og bland inn spinaten.
· La det surre et par minutter til spinaten har falt sammen. Smak til med oystersauce.
Serveres med ris og godt brød.
Nå har jeg laget denne wokretten.Nydelig og enkel 🙂