Til to personer trenger du:

1 ss olje
Ca 400 g indrefilet av svin
¼ ts pepper
5 stk. soltørkede tomater
½ potte frisk basilikum
Ca. 4 skiver spekeskinke

1. Brun fileten på alle sider. Krydre deretter fileten med pepper. Hakk opp soltørkede tomater og basilikum. Legg spekeskinkeskivene ved siden av hverandre på fjøla, legg på soltørkede tomater og basilikum. Legg på indrefileten og snurr spekeskinkeskivene rundt fileten.

2. Sett i steketermometer og stek på 125 grader til kjernetemperaturen er 70-72 grader (ca 20 minutter)

3. La fileten hvile ca 10 minutter og skjær den i ca to cm tykke skiver.
4. Serveres med pesto, ovnsstekte potetbåter og feks en grønn salat.
Skriv ut

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste