mat med mer

Det er på tide med et nytt kokeboktilbud, og denne gangen har jeg fått ordnet et unikt tilbud på Berit Nordstrands bok «Mat med mer«. Berit Nordstrand er overlege, seksbarnsmor og livsnyter, og boken inneholder fakta, tips og oppskrifter om hvordan velsmakende hverdagsmat basert på ferske råvarer kan ha en positiv effekt på din helse. Hun omsetter medisinske forskningsresultater til enkle råd om hva du kan spise for å få mer energi og overskudd, bedre nattesøvn, stabil trivselsvekt, bedre konsentrasjon og hukommelse – og generelt bedre helse.

mat med mer

Jeg synes ofte det kan være vanskelig å forholde seg til de ulike teoriene og rådene om hva en bør spise, og hva en ikke bør spise. Selv har jeg et ganske avslappet forhold til dette, og hjemme hos oss spiser vi stort sett det vi har lyst på. Vi er heldigvis veldig glade i fisk, frukt, grønnsaker og grove kornprodukter, og maten lager vi jo fra bunnen av – og lever derfor relativt sunt i hverdagen. Vi er også flinke til å kose oss en gang iblant, og med god samvittighet og ekte matglede. Jeg har imidlertid savnet lettfattelig informasjon om mat og helse sett fra et medisinsk synspunkt, noe jeg nå har funnet i Berit Nordstrands bok. Dette er derfor en bok jeg kan anbefale. (Og det er ikke bare fordi Nordstrand hevder at mørk sjokolade med sitt høye kakaoinnhold teller som en grønnsak ved beregning av de 5 om dagen.) I tillegg inneholder den mange gode oppskrifter, tips og råd.

«Mat med mer» har forresten også vunnet den internasjonale Gourmand World Cookbook Awards 2012 for Norge innen kategorien “Best Health and Nutrition Book.” Ta en titt her hvis du vil bla litt i boken.

mat med mer

Jeg kan nå tilby «Mat med mer» med 25% rabatt, noe som er unikt da den ikke har vært rabattert tidligere. Ved å benytte rabattkoden TRINEVIP får du boken til kroner 194,- (du sparer 65 kroner), se HER. Tilbudet gjelder tom 28.4.13. Løp og kjøp!

Ønsker du tips om andre gode kokebøker kan du ta en titt på min «kokebokhylle» på tanum.no, se HER.

(Om mitt samarbeid med tanum.no, se her.)

 

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Hei Trine! Lurer på om du har tips om kokebøker for allergikere også?

  Med vennlig hilsen Ingeborg

  1. Siden vi er så heldige at vi slipper å ta hensyn til allergier ol hjemme hos oss leser jeg heller ikke kokebøker rettet mot allergikere. Jeg vet imidlertid at det finnes flere bøker på markedet. Kanskje noen andre har tips?

 2. Flott med en kokebok fra deg! Har lett etter den tyrkiske retten Manti. Har du noen gang laget den? Oppskrift? Kunne det være noe for din nye kokebok?

 3. Hei! 🙂

  Hvis man trykker på linken for å bestille boken, så står det 227.- kr hos Tanum, ikke 194.-
  som du skriver her.

  1. Du må i tillegg legge inn rabattkode TRINEVIP (med store bokstaver), så skal prisen bli korrekt. Hvis du likevel ikke får det til må du si ifra 🙂

 4. Inspirerende, flott og kunnskapsrik kokebok 🙂 har virkelig kost meg med å lese i den og endret små ting i hverdagen som gjør at vi spiser sunnere 🙂 mange enkle, nyttige tips 🙂 no er det litt nøtter i tillegg til frukt og bær i store og små sine matbokser 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.