Er du fysen på en sunn og god snacks? Da bør du lage ristede gresskarkjerner. Kjapt, enkelt og veldig godt! I tillegg til å nyte dem alene som snacks, smaker de for eksempel også godt i salaten og som garnityr til supper. Lag gjerne dobbel porsjon når du først er i gang!
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
1 1/2 dl | gresskarkjerner |
1 ss | nøytral olje (ca.) |
flaksalt |
SLIK GJØR DU
Finn frem en stor stekepanne. Når den er varm tilsetter du oljen og lar den bli varm, før du tilsetter gresskarkjernene. Rør godt sammen. Etter hvert vil gresskarkjernene begynne å «poppe». Tilsett flaksalt etter smak, og ha deretter gresskarkjernene på et bakebrett eller lignende som er kledd med kjøkkenpapir.
Varier gjerne med annet krydder eller urter, i tillegg til saltet.
VELBEKOMME!
Publisert 19. 10. 2017