De norske plommene er på gang, og har du plommer i hagen eller kjenner du noen som du kan gå på "slang" hos, så må du følge med nå. For enklere og bedre mellommåltid eller dessert skal du lete lenge etter! Du trenger kun plommer, yoghurt, litt honning, litt krønsj og et par minutter - og plutselig er du i mål! Førstepremien er en smaksopplevelse av de store, tro meg!
Ingredienser
3-4 | plommer , i båter |
200 g | yoghurt naturell (ca.) |
1-2 ts | flytende honning (smak til) |
krønsj , for eksempel litt granola, litt knust kjeks/knekkebrød |
SLIK GJØR DU
Skyll plommene og del dem i to. Fjern steinen og skjær plommene opp i båter. Fordel plommebåtene i en liten skål eller lignende.
Ha yoghurten i en bolle og smak til med litt flytende honning (=honningkrem, som smaker ypperlig til all slags frisk eller lunken frukt/bær). Fordel yoghurtkremen over plommene og strø litt krønsj over. (Hvis du benytter yoghurt med vanilje kan du droppe honningen, og benytte den slik den er.)
Sånn, og plutselig har du verdens beste mellommåltid, dessert eller hva du måtte ønske.
PS! Du kan selvsagt kjøpe plommer i butikken også.