En frisk og nydelig sommersalat som passer godt til grillmat eller spekemat, eller som rett og slett kan nytes alene. Finn frem:
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
cherrytomater delt i to | |
jordbær delt i to | |
basilikumblader | |
god olivenolje | |
maldonsalt og grovmalt pepper |
SLIK GJØR DU
Bruk omtrent lik mengde jordbær som tomater, del dem i to, og legg dem i en passende skål. Drypp over din beste olivenolje og krydre med maldonsalt og nykvernet sort pepper (og eventuelt litt finhakket hvitløk, hvis du vil). Dryss på rikelig med basilikumblader og rør forsiktig sammen.
Enjoy!
Publisert 19. 6. 2012
Dette var en utrolig enkel og god salat, har nettopp laget og spist den til lunsj 🙂 Takk for tipset!
Tror du balsamico passer til? Ser fristende og lekkert ut! Nam 🙂
Ja, en god balsamico smaker godt til både tomater og jordbær, alene og sammen 🙂
En riktig deilig sommersalat;) Hva serverte du ved siden av – eller var det en enkelt rett?
Jeg har, som jeg skriver i innlegget, servert den til både grillmat og spekemat. 🙂
Denne var nydelig 🙂 Takk for et godt tips!