På hytta vokser det mynte både i og utenfor urtebedet, og siden mynte inngår i en av mine favorittdrinker har det etter hvert blitt tradisjon å mikse mojito i en eller annen form i løpet av ferien. Jeg vil ikke påberope meg å være noen dreven drinkmikser, men etter en rekke oppfordringer på facebook og instagram kommer oppskriften, som for øvrig er inspirert av en oppskrift jeg fant i maiutgaven av Maison Mat & Vin.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

10 bringebær (ca.)
8 cl hvit rom
2 ss sukker
8-10 blader mynte
1 lime , saften
isbiter
sitronbrus eller farris
bringebær , limeskiver og mynteblader til pynt

SLIK GJØR DU

 

BringebærmojitoBland sammen bringebær, sukker, mynteblader og hvit rom, og rist det godt sammen med en shaker (eller bruk en muddler, hvis du har). Sil blandingen og tilsett limesaft.

Fordel blandingen oppi to glass. Tilsett isbiter, noen friske bringebær, limeskiver og mynteblader – og fyll opp med sitronbrus eller farris.

Serveres umiddelbart.

Enjoy!

 

Skriv ut
  1. Hei!
    Kunne du lagt ut noen bilder av kjøkkenet ditt på hytta? Trenger litt innspirasjon til hyttekjøkken 😀

  2. Herlighet, så god den ser ut! Nå har jeg jobbet så mange helger på rad, at neste helg når jeg endelig har fri, kan du skrive opp at denne skal prøves!
    Takk for gode tips! (Lagde forresten Carbonara-varianten din i dag, veldig god!)

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste