På hytta vokser det mynte både i og utenfor urtebedet, og siden mynte inngår i en av mine favorittdrinker har det etter hvert blitt tradisjon å mikse mojito i en eller annen form i løpet av ferien. Jeg vil ikke påberope meg å være noen dreven drinkmikser, men etter en rekke oppfordringer på facebook og instagram kommer oppskriften, som for øvrig er inspirert av en oppskrift jeg fant i maiutgaven av Maison Mat & Vin.
Ingredienser
10 | bringebær (ca.) |
8 cl | hvit rom |
2 ss | sukker |
8-10 blader | mynte |
1 | lime , saften |
isbiter | |
sitronbrus eller farris | |
bringebær , limeskiver og mynteblader til pynt |
SLIK GJØR DU
Bland sammen bringebær, sukker, mynteblader og hvit rom, og rist det godt sammen med en shaker (eller bruk en muddler, hvis du har). Sil blandingen og tilsett limesaft.
Fordel blandingen oppi to glass. Tilsett isbiter, noen friske bringebær, limeskiver og mynteblader – og fyll opp med sitronbrus eller farris.
Serveres umiddelbart.
Enjoy!
Ho, ho, den skal prøves ja.
Hei!
Kunne du lagt ut noen bilder av kjøkkenet ditt på hytta? Trenger litt innspirasjon til hyttekjøkken 😀
Hm, skal se om jeg får tatt noen bilder neste gang jeg er der. 🙂
Herlighet, så god den ser ut! Nå har jeg jobbet så mange helger på rad, at neste helg når jeg endelig har fri, kan du skrive opp at denne skal prøves!
Takk for gode tips! (Lagde forresten Carbonara-varianten din i dag, veldig god!)
Du har mange gode og bra oppskrifter du er super flink